Vedvarende energi

En grøn profil giver ikke alene en god samvittighed – den er også en god forretning.​

Energiforbedringer, intelligent styring og satsning på vedvarende energi betaler sig, både på den korte og den lange bane.

Vores Installatører er uddannet Energivejleder og rådgiver gerne om energibesparende løsninger. Intelligent styring af bygningens installationer har tre formål: Effektivisering, øget komfort og energioptimering. Når styringssystemet udnytter synergien mellem alle bygningens installationer, giver det økonomiske besparelser, et godt indeklima og et godt overblik over energiforbruget.

Et solcelleanlæg, som er tilsluttet el-nettet, kan dække hele eller dele af dit elforbrug og dermed stadig give en stor besparelse på energiregningen. Varmepumper med luft-til luftteknologi kan erstatte gas- og oliefyr, samtidig med at de skaber bedre indeklima og reducerer varmeregningen.​​

NH JESPERSEN A/S

Søndervang 3, 6400 Sønderborg

CVR: 10154588

Kontakt

Telefon: 74 42 43 30

E-mail: info@nhjespersen.dk

"Vi er medlem af El-installatørernes Landsforening Tekniq og Tekniqs Garantiordning."

Ankenævnet for Tekniske Installationer

Skanderborgvej 238, 8260 Viby J
www.el-vvs-anke.dk

logo_arbejdsmarkedsprisen_rgb

NH Jespersens indsats skåner medarbejdere for daglige løft og nomineres til Arbejdsmiljøprisen 

Det sønderborgensiske el-installationsfirma NH Jespersen har gjort en stor indsats for arbejdsmiljøet for sine medarbejdere. Det sker i tæt samarbejde på tværs af organisationen, og derfor er virksomheden nu nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2022 i kategorien Muskel- og skeletbesvær.

Se video: ​https://vimeo.com/698980673/df1ef229d6