Belysning

Det hele begynder med lys. Valget af lyskilder i boligen og på arbejdspladsen er afgørende for, om vi befinder os godt.

Lys skaber tryghed og giver stemning ude som inde, og samtidig er det vigtigt at have fokus på arbejdsmiljø og energibesparelse.

Glødepæren er historie; i dag er nye energieffektive løsninger på vej frem i form af LED - lyskilder og ny lysrørsteknologi. Desuden kan du opnå markante besparelser gennem intelligent styring af belysningen. Til gavn for dit eget eller virksomhedens CO2-regnskab, for ikke at tale om den kontante besparelse.

NH Jespersen A/S rådgiver om løsninger inden for alle former for belysning og sammensætter den korrekte løsning for jer.​

NH JESPERSEN A/S

Søndervang 3, 6400 Sønderborg

CVR: 10154588

Kontakt

Telefon: 74 42 43 30

E-mail: info@nhjespersen.dk

"Vi er medlem af El-installatørernes Landsforening Tekniq og Tekniqs Garantiordning."

Ankenævnet for Tekniske Installationer

Skanderborgvej 238, 8260 Viby J
www.el-vvs-anke.dk

logo_arbejdsmarkedsprisen_rgb

NH Jespersens vinder Arbejdsmiljøprisen 2022 i kategorien Muskel- og skeletbesvær.

I Dommerkomitéen har vi lagt vægt på, at I hos NH Jespersen har tiltag, som forebygger nedslidning blandt medarbejdere. I har inddraget arbejdsmiljøorganisationen, og i fællesskab har I set på medarbejdernes behov og fundet en løsning, der sænker antallet af løft og giver bedre arbejdsstillinger.

Vi ved at løft og skub af tunge genstande samt dårlige arbejdsstillinger belaster kroppen. Det har I reduceret med indkøbet af en varevogn, hvor der er ståhøjde og dertil en lift, der sikrer, at medarbejderen undgår mange daglige løft.

Dommerkomiteen vil gerne hylde og fremhæve, at tiltag også i mindre virksomheder gør en reel forskel på arbejdspladsen og er et positivt bidrag til at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

Se video: ​https://vimeo.com/698980673/df1ef229d6