Kommunikation og IT

Kommunekationsnetværk optræder i utallige, vidt forskellige udgaver – alle med samme formål: At flytte informationer mellem mennesker; mellem maskiner eller mellem mennesker og maskiner.

Hos NH Jespersen A/S er vi vokset op med netværk og kabler. Kravene i dag er færre og mere effektive kabelnetværk; flere forskellige informationsnetværk i et og samme kabel, øget datasikkerhed – og langt større fleksibilitet mht. udnyttelse af de enkelte tilslutningsstik.

Teleløsninger afhænger af den enkelte kundes behov. Da vi er certificeret FLEXFONE forhandler, kan vi tilbyde IP-telefoni til stort set ethvert behov og levere det nødvendige tilbehør af telefoner, headset og meget mere.

Som kunde kan du forvente effektive og fleksible tele – og dataløsninger, der kan vokse i takt med de krav du selv og omverdenen stiller. 

NH JESPERSEN A/S

Søndervang 3, 6400 Sønderborg

CVR: 10154588

Kontakt

Telefon: 74 42 43 30

E-mail: info@nhjespersen.dk

"Vi er medlem af El-installatørernes Landsforening Tekniq og Tekniqs Garantiordning."

Ankenævnet for Tekniske Installationer

Skanderborgvej 238, 8260 Viby J
www.el-vvs-anke.dk

logo_arbejdsmarkedsprisen_rgb

NH Jespersens indsats skåner medarbejdere for daglige løft og nomineres til Arbejdsmiljøprisen 

Det sønderborgensiske el-installationsfirma NH Jespersen har gjort en stor indsats for arbejdsmiljøet for sine medarbejdere. Det sker i tæt samarbejde på tværs af organisationen, og derfor er virksomheden nu nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2022 i kategorien Muskel- og skeletbesvær.

Se video: ​https://vimeo.com/698980673/df1ef229d6