Kommunikation og IT

Kommunekationsnetværk optræder i utallige, vidt forskellige udgaver – alle med samme formål: At flytte informationer mellem mennesker; mellem maskiner eller mellem mennesker og maskiner.

Hos NH Jespersen A/S er vi vokset op med netværk og kabler. Kravene i dag er færre og mere effektive kabelnetværk; flere forskellige informationsnetværk i et og samme kabel, øget datasikkerhed – og langt større fleksibilitet mht. udnyttelse af de enkelte tilslutningsstik.

Teleløsninger afhænger af den enkelte kundes behov. Da vi er certificeret FLEXFONE forhandler, kan vi tilbyde IP-telefoni til stort set ethvert behov og levere det nødvendige tilbehør af telefoner, headset og meget mere.

Som kunde kan du forvente effektive og fleksible tele – og dataløsninger, der kan vokse i takt med de krav du selv og omverdenen stiller. 

NH JESPERSEN A/S

Søndervang 3, 6400 Sønderborg

CVR: 10154588

Kontakt

Telefon: 74 42 43 30

E-mail: info@nhjespersen.dk

"Vi er medlem af El-installatørernes Landsforening Tekniq og Tekniqs Garantiordning."

Ankenævnet for Tekniske Installationer

Skanderborgvej 238, 8260 Viby J
www.el-vvs-anke.dk

logo_arbejdsmarkedsprisen_rgb

NH Jespersens vinder Arbejdsmiljøprisen 2022 i kategorien Muskel- og skeletbesvær.

I Dommerkomitéen har vi lagt vægt på, at I hos NH Jespersen har tiltag, som forebygger nedslidning blandt medarbejdere. I har inddraget arbejdsmiljøorganisationen, og i fællesskab har I set på medarbejdernes behov og fundet en løsning, der sænker antallet af løft og giver bedre arbejdsstillinger.

Vi ved at løft og skub af tunge genstande samt dårlige arbejdsstillinger belaster kroppen. Det har I reduceret med indkøbet af en varevogn, hvor der er ståhøjde og dertil en lift, der sikrer, at medarbejderen undgår mange daglige løft.

Dommerkomiteen vil gerne hylde og fremhæve, at tiltag også i mindre virksomheder gør en reel forskel på arbejdspladsen og er et positivt bidrag til at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

Se video: ​https://vimeo.com/698980673/df1ef229d6