Nyheder

NH Jespersen har købt El-Hjørnet i Guderup!

Se artikel nedenfor for flere detaljer. ​

https://jv.dk/artikel/vokseværk-n-h-jespersen-opkøber-el-hjørnet-i-guderup


Finder Jesper fejlen??

For nogle år siden investerede vi i kabelsøgerudstyr og har efterhånden oparbejdet en god erfaring i at finde og lokalisere kabelfejl.

Ved denne opgave blev vi kontaktet af vores kunde hvor relæet slog fra. Vores udstyr fandt hurtigt fejlen og vi kunne nøjes med at grave et lille hul hvor vi fandt en kabelskade.

Kontakt os gerne hvis du har fejl på kablerne, så undgår du måske at få opgravet din indkørsel.

Vores udstyr kan også bruges til at afmærke hvor kablerne ligger i jorden hvis man ønsker at grave, hvorved man så kan undgå at lave en kabelskade. 

​​

img_2520img_2517

Hjertetransplantation på Sønderborg Sygehus!

Hjertet i en bygnings energiforsyning er hovedfordelingstavlen, som forbinder el-forsyningsnettet, med de tekniske installationer i bygningen.

”Hjertet” på Sønderborg Sygehus består af 2 store fordelingstavler som er fra byggeriets opførsel, hvilket har besværliggjort fremtidige udvidelser og vedligehold grundet udgået materiale.

Derfor besluttede Sønderborg Sygehus at få leveret 2 nye hovedtavler med plads til fremtidens udfordringer.

Vi har haft fornøjelsen i samarbejde med rådgiver: Rambøll, Tavlebygger: Proautomatic og Sygehusets tekniske afdeling, at forestå denne spændende udfordring med koordinering af nødvendige afbrydelser og tekniske løsninger med sammenkobling af gamle og nye installationer.

I dag fremstår tavlerne med ny teknologi og god udvidelseskapacitet.

Alle hovedafbrydere er leveret med Draw-out system hvilket muliggør servicering og udskiftning af bryderen uden afbrydelse af installationen. Derudover er der forberedt disponible afgange til at imødese planer for fremtiden.

Leo Thams, Maskinmester og Teknisk Souchef for sygehuset udtaler:

"Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med NH Jespersen A/S gennem en årrække. Deres pligtopfyldende medarbejdere har også ved denne opgave leveret den kvalitet vi ønsker, dertil lægges fleksibilitet i udførelsen, så afbrydelse af vital forsyning har været kortest mulig."

                                                                            ​img_2266

Det er koldt derude !!!

Få udskiftet eller suppleret din dyre ”sorte” varmekilde med en grøn varmepumpe.

En luft til luft varmepumper udnytter energien i luften udendørs, som overføres til luften indendørs således at man opnår en opvarmning eller nedkøling af lokalet.

Varmepumper kan både køle og varme, men er bygget med fokus på opvarmning. Hvis du har en el-opvarmning i dag, kan dit strømforbrug til opvarmning reduceres med ca. 75%, derudover kan varmepumpen afhjælpe et dårligt indeklima med høj fugt.

Få besøg af vores køletekniker Jens og lad ham lave et forslag som passer til netop dit behov.

Vi rådgiver gerne om aktuelle fradrag og tilskudsordninger.

​​

                                         ​img_7009


NH JESPERSEN A/S

Søndervang 3, 6400 Sønderborg

CVR: 10154588

Kontakt

Telefon: 74 42 43 30

E-mail: info@nhjespersen.dk

"Vi er medlem af El-installatørernes Landsforening Tekniq og Tekniqs Garantiordning."

Ankenævnet for Tekniske Installationer

Skanderborgvej 238, 8260 Viby J
www.el-vvs-anke.dk

logo_arbejdsmarkedsprisen_rgb

NH Jespersens vinder Arbejdsmiljøprisen 2022 i kategorien Muskel- og skeletbesvær.

I Dommerkomitéen har vi lagt vægt på, at I hos NH Jespersen har tiltag, som forebygger nedslidning blandt medarbejdere. I har inddraget arbejdsmiljøorganisationen, og i fællesskab har I set på medarbejdernes behov og fundet en løsning, der sænker antallet af løft og giver bedre arbejdsstillinger.

Vi ved at løft og skub af tunge genstande samt dårlige arbejdsstillinger belaster kroppen. Det har I reduceret med indkøbet af en varevogn, hvor der er ståhøjde og dertil en lift, der sikrer, at medarbejderen undgår mange daglige løft.

Dommerkomiteen vil gerne hylde og fremhæve, at tiltag også i mindre virksomheder gør en reel forskel på arbejdspladsen og er et positivt bidrag til at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

Se video: ​https://vimeo.com/698980673/df1ef229d6